Председателят на Комисията по ценни книжа и борси (SEC) на САЩ,

...
Председателят на Комисията по ценни книжа и борси (SEC) на САЩ,
Коментари Харесай

Гари Генслър, SEC: Неспазването на законодателството за криптовалутите може да навреди на финансовите пазари

Председателят на Комисията по скъпи бумаги и тържища (SEC) на Съединени американски щати, Гари Генслър, се изрече много остро във връзка с пазара на активи на криптовалута, като означи, че неспазването на законовите условия в промишлеността може да навреди на доверието в американските финансови пазари.

„ При толкоз необятно публикувано противоречие, не е изненадващо, че има толкоз доста проблеми на пазарите на криптовалута ", сподели Генслер, говорейки на конференцията Piper Sandler Global Exchange и FinTech.

„ Виждали сме това и преди. Всичко наподобява на обстановката, която беше през 1920-1990 година, преди да бъдат признати федералните закони за скъпите бумаги. Спекуланти, измамници, измамници и пирамидални схеми. Хората се редят на опашка в съдилищата по неплатежоспособност. Не би трябвало да се разрешава на пазарите на криптовалута да подкопават заслуженото доверие на обществото в финансовите пазари. Не би трябвало да им се разрешава да накърняват доверието на вложителите ", сподели Генслър в реч, която беше оповестена на уеб страницата на SEC.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР